thats it, i quit, i´m moving on

jag startade den här bloggen för ungefär 2 och ett halvt år sedan genom ett samarbete med EF språkresor.

efter att jag och min syster hade åkt till malta på språkresa så ville jag inget hellre än att åka iväg igen. vi gick med i ef crew, försökte värva kompisar och delade ut flygblad på stan. när det anordnades en crew träff i göteborg så var jag och jordan där. det var i slutet av 2007. jag var 13 och jordan var 12 när det bestämdes att hon skulle åka iväg till japan följande sommar för att testa på att jobba som modell. och jag blev så ledsen, för jag ville ju också resa, se saker och framför allt just då: komma bort här ifrån.
så en dag så ringde telefonen och det var ef i telefonen som frågade hur det hade gått med att värva kompisar, sätta upp posters på stan och vad jag skulle göra i sommar. jag svarade som det var, att jag inte skulle göra någonting. maria, som jobbade på ef då och var hon som ringde, frågade om jag då hade lust att skriva en blogg för dom främst för att svara på frågor och berätta om min språkresa och så skulle dom marknadsföra den på sin hemsida osv.
den 1 april 2007 så startade jag naomifeatef. genom den här bloggen så värvade jag tillräckligt många personer för att åka iväg till torquay i 3 veckor 2008. året efter det åkte jag iväg till kalifornien i 1 månad.
den här sommaren åkte jag iväg på min sista språkresa, internationella språkskola i new york.
både jag och ef känner att den här bloggen nu har fyllt sitt syfte och dragits så långt den kan. jag hoppas verkligen att ni tycker att ni har fått den hjälp ni har velat ha och svar på era frågor genom åren. jag har alltid svarat det jag har upplevt varit sanningen och så gott jag har kunnat på alla era frågor.
jag måste erkänna att det känns lite ledsamt att det här är mitt sista inlägg.
och jag vet att jag förmodligen gör det här till en större grej än vad det egentligen är, haha, men den här bloggen har rymts så mycket mer än vad som faktiskt har skrivits i den. jag har haft mina absolut värsta stunder och även mina bästa under den här tiden. utan att ni vet om det, vilket i för sig är lite coolt.
och jag har haft så fruktansvärt roligt under mina resor. lärt mig så mycket, träffat så mycket människor och sett så mycket saker.
SÅ TACK FÖR DE HÄR ÅREN FELLAS OCH HOPPAS ATT NI HAR MÅNGA FÖRJÄKLA BRA TILL!


RSS 2.0