30 april 2010

har precis smällt i mig världens middag vid mitt stökiga köksbord, kommer inte behöva äta på hela helgen, pasta is the shit! så nu ligger jag och limp i soffan och lyssnar på musik. viktigt att ligga som en död fisk minst en timme efter en sådan stor måltid förstår ni ;)

när dushen blir ledig så tänkte jag slinka in dit och skölja av mig lite av den här dåliga veckan, vi håller tummarna för att lite av det försvinner. sen är det valborg.

vi hörs snart grabbar.


....

vet inte om jag behöver komplettera något till inlägget under.
ni som ska till malta och england i sommar, missa för allt i världen inte detta!
det kommer bli wicked, på ett extremt bra sett!
till och med jag känner mig taggad och jag ska inte ens dit, haha ;)

EF SUMMERANZA feat. BOB SINCLAR


ef´s hemsida
, new desk, facebook london, facebook malta.
G Å . I N  . P Å . L Ä N K A R N A !

VART ? malta och london
NÄR? 12 juli london. 13 juli malta.
VAD? stort disco för ef studenter med massa roliga aktiviteter och uppträdande av bob sinclar
HUR? biljetter måste köpas innan och kostar ca 300 - 400 kr. kan bara köpas av ef studenter på stockholms kontoret i sverige.


ÖVRIGT INFO?
LONDON:Biljetter till EF Summeranza i London säljs till studenter som åker på språkresa till London, Oxford och Brighton. Biljetterna kostar 400 kr och i priset ingår inträde till evenemanget, transport samt middag.
-Disco med Bob Sinclar som DJ
Uppträdande med andra DJs och band
Karaoke med live-band 
Flera dansgolv 
Makeup artister

MALTA: Biljetter till EF Summeranza på Malta säljs till studenter som åker på språkresa till St Julian's, Gozo och St Paul's Bay (undantag juniorer). Biljetterna kostar 300 kr och i priset ingår inträde till evenemanget samt transport.
-Disco med Bob Sinclar som DJ
Uppträdande med andra DJs och band
Överraskningar under kvällen

VIKTIGT!
Biljetter till EF Summeranza säljs enbart av ef´s Stockholmskontor. antalet biljetter är begränsat. Ring 0200-110 000 för att boka.


 


28 april 2010

jag langar nog sista inlägget för dagen nu alltså fellas,
sitter i mjukiskläder och en stor kofta medans jag och jordanien sitter och kollar när det spö regnar och jag har en konstig känsla av att jag bara vill gå ut och ställa mig. men men, kaaannsskkkee att det inte gör underverk för min goa förskylning så jag bullar upp mig i soffan med den senaste elle istället. sen blir det varm choklad och avatar. är lite tvek på filmen men dom flesta säger ju att den är helt övermänsklig, vad tycker ni?

dags nu kanske...

balklänning?
que?

tänkte visa er mitt feta blåmärke

som verkligen inte gör sig på bild, mycket värre i verkligheten, haha.

utdrag från resedagboken: kalifornien 16/7-09














universal studios efter tha school.
glömmde min ipod, det har jag gått och klagat på hela dagen, måste ha min käraste på bussen.
iallafall - universal var grymt, som ni ser så har jag varit i husen där grinchen spelades in, bara 2 hus, helt konstigt, och visa platser där dom har filmat in grejer, det mesta filmas inomhus men lite filmas utomhus, t ex desperate houswifes åkte vi förbi, men det fick jag såklart inte kort på. coolt va´re iallafall, sen så åkte vi några karuseller, haha, om det nu är lagligt att säga så om man inte är under 10. och så gick vi the house of horror - som jag och dom andra också för den delen, trodde var något helt annat, och jag som aldrig ens har gått spökhuset på bergan, hoho, men i´m pretteeeyyy sure att det kan slänga sig i väggen.
sen så blev det dags för disco på rumba room, men jag la in min väska i ett skåp utanför efter som att det inte fanns någon garderob där inne så ni förblir tyvärr ovetandes om hur det såg ut där inne.
första delen var bra, mitten var lite lame och jag joinade lite folk på starbucks uteservering och lyssnade på en kille som spelade kärlekslåtar på saxofon, det var ett moment!
tredje delen - jag tror att det är nyttigt att stå bland massa främlingar och glömma bort sig själv och vad man gör ibland, dans och musik är mäktigt.

26 april 2010

min kropp samarbetar inte idag, inte över huvud taget.
så jag slänger in ett utdrag från resedagboken istället för att tråka ut er hjärtan :)


photobooth.

klänning,h&m,tights,bikbok,elefantring(ejpåbild),japan

garderob.

tänkte passa på att visa er min fina garderob nu när den är städad, hehe. jag gillar den mycket och det får plats med det mesta. det finns en hylla till ovanför det man ser på korten där det ligger lite väskor,halsdukar och hattar. jag och några kompisar har en grej när vi åker utomlands eller bort, istället för att köpa en vanlig present så köper vi med oss "huvudbonader" så det ligger ett par där nu. skorna får inte plats inne i garderoben så de står uppradade i bokhyllan ute i rummet. kängorna,conversen,ballerinaskorna och några jackor hänger där nere i hallen. får försöka komma på en bra lösning för hur jag ska få plats efter new york, jag kommer nog bli lite galen av alla kläder där. fatta hur mycket klänningar och fina smycken man måste kunna fynda!

25 april 2010

igår så städade jag mitt rum extremt fint,bakade kanelbullar och kollade på shutter island med ett par sköna personer. fredag så firade vi chickens födelsedag, bra kväll. i veckan har jag haft prov ungefär varje dag. nu ska jag klä på mig, sen kommer fillepille en sväng, sen så beger jag mig till pimp limp.
typ så.

63 dagar kvar....

sen får new york se upp i några veckor, right? ;)

21 april 2010

vaknade,kort skol dag, gick hem, sjöng i duschen, limpan kom, drack choklad milkshake, mådde illa av choklad milkshake, kollade på film, blev nerbrottad....

ungefär det har hunnits med den här onsdagen. dramat börjar om en halvtimme så jag ska snart springa iväg, allt bra med er flickor och pojkar?

Tumblr_kzxj39v5fo1qagwh5o1_500_large
weheartit


utdrag ur resedagboken torquay - 10/7-08

idag var det sista skoldagen :/
till och med det är sorgligt...
testet gick väl ganska bra tror jag, fast jag blir alltid så himmla osäker när det gäller sånt,
sen så fick vi fylla i massa utvärderings papper, det är bra att ef verkligen vill veta vad vi tycker och jobba efter det !
på sista lektionen så gjorde vi inte så mycket, lekte några lekar typ,
och sen så fick alla sjunga sin national sång, haha, men det var roligt att höra alla andras,

på bilderna så är det först anthony och sen bill,, våra lärare :)

 

har jag berättat om alla lappar vi har skickat till joe?
kanske inte kom jag på nu, i så fall så måste jag göra det,
joe är alltså en av dom "huvudansvariga" på ef skolan i torquay, han har bland annat varit "veckans heting" i tidningen frida,
haha,
iallafall så delar dom ut ett pris varje vecka till dom bästa ledarna och efter som att våra ledare
maria och jamie är bäst så tänkte vi att vi skulle få joe att förstå det,
första gången så skrev vi en lapp och gjorde den till ett pappers flygplan och kastade in det på hans kontor,
men han fick den nog inte (?) så vi satte en lapp på hans bil, men maria och jamie fick inte priset så nu skrev vi vårat sista brev, som han läste upp för alla ledarna på deras möte sen, haha
om ni ser vad det står, så tyckte han att
- calling jamie a turtle was fucking brilliant !!!

but we love hime for that ;)
the bloody swedes <3333


20 april 2010

när jag åkte hem från linn för någon timme sen så haglade det, och jag hade bara en tunn jacka och inga vantar.
mina fingrar gjorde sååååå ont. någon sa att det skulle snöa i natt också, vad är det här liksom?
jag trodde våren var on its way?

idag har det varit en kort dag i skolan i alla fall, bara 3 korta lektioner och en go sov morgon så det har varit en ganska lugn dag. sen så åkte jag och linn hem till henne och lagade mat, vi öppnade no böckerna men det slutade att vi sov i 2 timmar istället tills hon skulle iväg och spela match.
nu jag har ätit sushi med pinnar (lite måste man väl få skryta hallå? ;) och ska slänga mig i soffan och kolla på någon film med david. den handlar om aliens som invaderar jorden, späääännnaannnddeee, hehe.
ciao


pinoccio for the record

jag varit och tagit blodprover för 1511 gången, men hey pinoccio plåster makes it all better ;)

let it go lil mama - nelly ft. pharrel


18 april 2010

idag har jag rullat på stan och letat en skinnjacka till chicken, vi hittade en skinnjacka dock inte hennes plånbok, haha. annars så har det varit en gansa lugn helg, häng med goa människor och äntligen få sova till längere en 7 på morgonen. längtar tills det blir  varmare!
det har verkligen blåst den här helgen också, håret stog rakt upp igår när jag och linn var ute och gick och moppen höll nästan på att välta omkull.

de sista timmarna av den här söndagen tänkte jag spendera ihop med limpie, så jag ska så fort som möjligt gå bort till henne.
kram på er!

utrdag ur resedagboken: malta 19/6-07

6 juli 2007 malta -
idag så var det våran sista dag i skolan.
vi fick göra ett litet prov, jag fick 6 fel av 67, och 100 %, men det fick alla som hade varit med alla gånger.
efter skolan så gick vi till mcdonalds för kalle och claudia fyllde år så vi sjöng för dom och bjöd dom på mat,
sen så åt alla lunch där.
efter det så hade vi helt ledigt om man inte skulle följa med och köra gokart och jag,jordan och sara hade inte kryssat i de.
så vi skulle ha en sista pool kväll men det har kommit massa slemmiga italienare (:P) som dansar överallt så vi hade våran poolkväll inne på rummet och på balkongen.
det ligger en jätte mysig litet pub presic utanför, som gubbar och tanter sitter hela dagarna och spelar shack och sånt.
hhaha, den är jätte mysig, men vi har iallafall hittat på en sång om våran balkong, efter som att vi gillar den så mycket ;)

(med melodin till "på vår balkong hoppar kråkorna hage hela dagen lång")
på vår balkong på vår balkong sitter vi och käkar kakor hela natten lång
på vår balkong på vår balkong sitter vi och käkar kakor hela natten lång
och runt omkring och runt omkring sitter gubbarna på baren och gör ingenting
och runt omkring och runt omkring sitter gubbarna på baren och gör ingenting
jaa så kan det gå när inte mamma eller pappa syns till
jaa så kan det gå när inte mamma eller pappa syns till

oh, jag vet, erskänn den är bra !? ;D
så vi satt då på balkongen och åt kakor :P
det har flyttat in några slemmiga italienare juniorer på balkongen snett ovanför oss, så dom stog och skrek hela tiden.
- I WANNA FUCK YOU!!
så vi gick in och satte oss efter att vi hade skrikigt tillbacka 150 gånger att dom skulle lägga av ,
för dom började kasta balong pinnar på oss, men vi glömmde grejerna ute så jag fick gå ut och hämta dom,
efter som att dom andra 2 var för fega för att göra de xD
men såklart så stängde dom ut mig så skitungeitalienarna skrek ännu mer på mig,
de va taskigt :P

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

15 april 2010

sitter i jordaniens rum och lyssnar på musik medans hon rensar sin garderob,, igen. den här veckan har gått fort tycker jag, så fort så att jag nästan har glömt bort att uppdatera här på bloggen. tanken har funnits, men där har det stannat typ. det är en av sakerna som är så härligt med vår, när skolan är slut så känns det inte som att dagen är slut, nu har man en del av dagen kvar att göra någonting på, häärligt.
men inte riktigt just idag dock, haha, för imorgon är det som alla andra 94:or också vet, nationella prov i matte. jag är kanske inte så jätte nervös men det känns endå bra att ha gjort hela genrepet, och efter som att jag kanske har pratat bort liiite för mycket lektions tid det senaste så har jag lite kvar att göra ;)

14 april 2010

återkommer på riktigt imorgon fellas,


11 april 2010

sitter ute i extremt matchande kläder och pluggar i solen, ska bara få på spotify så blir det nog helt oookkeyy.
(lådan kom ut, det är niiiccccee)

10 april 2010

har varit och firat min lill kusin som fyllde 1 år, tiden går fort alltså.. har ätit mig extremt mätt på hamburgare och glass så jag har rullat hem, haha. jag sprang in med skorna på och ska bara strippa av mig klänningen och byta till mjukis byxor innan jag kickar till chicken för degkväll delux. påsklovet har gjort oss trötta, haha.
men det blir myyyysss.

hon ska upp tidigt imorgon så vi hörs inte allt för sent imorgon fellas ;*
ha en go lördag kväll nu!


5 månader senare...

jag är helt seriös när jag säger att jag tror aldrig varit så här blek i hela mitt liv, OH HALLE!!

29/6-08 torquay



efter som att det var söndag så var det ingen skola så dagen började med word cup borta på den stora gräsplanen.
som vm fast med bara ef studenter, alltså ett lag från italien,frankrike,finland,sverige.... osv.
jätte kul, men vi nöjde oss med att sitta och kolla på i det väldigt fina och varma vädret.
det var lika härligt som det ser ut att vara...


dagen till ära så hade jag jeansshorts från h&m,svampbob t-shirt från new look och knall röda enkla ballerinas från primark som får fötterna att se ut ungefär som snövits. men mina fötter strejkade så efter att vi hade suttit vid en kiosk,snackat och ätit glass så sprang jag in på primark och köpte flipflopps för 20 kr innan jag tog bussen hem till värdfamiljen. jag fick gå barfota dit och alla kollade ungefär som att jag var ett ufo, hahah.




på kvällen så blev det en båttur till paington och tillbaka medans solen gick ner, så himmla undetbart!!!
jag tog ungefär 300 kort på solen,skrattade väldigt mycket med dom bästa människorna och kännde att jag hade kunnat stanna precis där ett bra tag till. kvällens roligast : du får 10 pund om du drar ner strumporna på honom!
hahaha, såååå roligt att vi gick dubbelvikta, sen så blev klockan mycket och jag åkte hem till värdfamiljen på 90 kenwyn street för att sova :)

8 april 2010

mitt rum ser ut som jag vet inte vad.... ehja.


100 mil igenom europa

'
årets första promenad i ballerinaskor kan bockas av, så det gör nästan ingenting att jag har hela munnen full med banan-äckel-lack ;)

7 april 2010

nu glider jag ut i solen!

trought theese hard times



the sartorialist


6 APRIL 2010

NU SPRINGER JAG IVÄG TILL DRAMAT, GOD MORGON ;)


hey ho lets go

Spencer & Hill – Right On Time - Radio Mix
Sean Kingston – Got No Shorty
Ida Corr – Let Me Think About It
3OH!3 – Starstrukk [feat. Katy Perry] - Sountrack Version
Cidinho & Doca – Rap Das Armas - Lucana Radio Edit

5 april 2010

sitter hemma hos linn med chicken och taggar inför moas och fillepilles födelsedags partey.
det blir disco bowling med dom skönaste brudarna och sen dans all night long ;)
kommer nog bli en super kväll med temat "det här är sååå inte jag".

ha en härlig måndags kväll nu fellas ;)

bombombom

Mario – Just A Friend 2002 - Radio Edit & Album Version

kalifornien





snodd från någons facebook, hehe

1. vid skolan
2. disney land
3. universal studios
4. ucla library

zara


2 april 2010

hemma efter en lite konstig morgon, haha.
nu ska jag glida in i duschen och sen börja fixa inför ikväll - alltså slå in presenter och baka en tårta.

got to be down

tänkte att ni ville se min stencoola ring, fick den av jordanien när hon kom hem från japan, gillart!

1 april 2010

hejhej.
påsklovet is on.
haha, på något konstigt sätt så känns det inte alls som att det är lov men det kanske kommer snart. jag hoppas verkligen att det blir ett fint lov, på många olika sätt, haha. SOL VILL VI HA! förra påskafton satt jag på fillepilles altan och åt glass till frukost i stor t-shirt och solglasögon och det här året är det fortfarande snö kvar. vilken jäkla vinter det har varit liksom, galet!

idag har jag och linn varit iväg och fixat lite grejer efter skolan och nu laddar vi om genom att läsa skvallertidningar,lyssna på musik och spela hockeyspel. ska snart gå ut i regnet och pallra oss till lite olika ställen innan vi tillslut hamnar hemma hos my, skräckfilms kväll tror jag? och jag som verkligen hatar skräckfilm, haha, jag måste antagligen ha en stor kudde eller någon som jag kan gömma mig bakom ;)

jag kommer hem någon gång under dagen imorgon, så vi hörs då.
puss&kram



RSS 2.0