30 mars 2010

ljusblå skjorta-h&m, svartlinne-gråajeans-ring-armband

29 mars 2010

idag vaknade jag med universums största huvudvärk, bra måndags morgon eller vad säger ni?
så det blev faktiskt ingen skola för mig idag, mådde lite halv bra igår så det var väl ganska väntat faktiskt. men nu efter att ha sovit typ hela dagen och druckit massa tropicana så känns det bättre.

angående uppdateringen i helgen så har jag ingen ursäkt alls, bara att jag helt enkelt inte har orkat och fredag & lördag hade jag faktiskt fullt upp. svårt att skriva något när det känns som att man inte har något att säga liksom, men nu känner jag att det får bli bättring... igen, hehe.
min älskade dator har krashat totalt så det är ju verkligen jätte bra. så just nu lånar jag min brors dator och han har bara massa zlatan bilder och inte spotify, haha, men det här går nog bra. sjukt hur mycket man har på sin dator egentligen ;)


yael naim - new soul


fredag






myyskväll

harder-better-faster-stronger

Tumblr_kzmnv1nyfk1qzeqeno1_500_large
Tumblr_kzucgg1ea81qapka0o1_500_large



drug dealer girl - Rusiak x Dymott x Falk x


torsdag

klänning-gina tricot (utan ärmar egentligen)

bra dag idag, gött när det kommer sådana dagar som man verkligen inte förväntar sig något ut av och så blir dom bra. dessutom var det varmt idag också, eller aa, om man jämför med det senaste halvåret typ, haha. torsdagar efter skolan är chill, inga läxor kvar på veckan och imorgon är det fredag. idag lämnar typ hela familjen huset för 4 dagar framåt så det blir ganska tomt ikväll. men jag och jodde tar tillfället i akt och kollar på någon bra film och äter våfflor. men vi hörs nog innan dess!

25 mars 2010

holahola,
jag är hemma nu och ska snart sätta mig ner och försöka få ihop ett inlägg, be right back alltså ;)
(och stockholm, svar är på väg ;)

24 mars 2010

racer pluggning och sen iväg till dramat.
ooooooowwwwwaaaooo

23 mars 2010

nu ska jag baka pizza, haha.
vet inte om det är bra eller dåligt alltså....

frågor & svar

Har ett par frågor angående språkresan till Torquay,
1. Hur är stränderna där, finns det fina SANDstränder?
2. Finns det något annat som kan locka, nöjesfält eller så?
3. Var skolan bra och lärorik?
svar -
klart att det finns fina stränder. fast inte kritvit sand á la florida liksom, mer fint som på ett svenskt sett, om du förstår vad jag menar? du får ju åka till london, vilket är helt grymt med madame tussauds och allt vad det är. som på alla språkresor så är schemat fullspäckat med massa aktiviteter men just nöjesfält vet jag inte om det finns så mycket av i england över huvud taget. skolan i torquay är i " the ef castle" och vi hade väldigt bra och roliga lärare när jag var där, så absolut. sen så måste jag bara säga att torquay är så himmla bra, åk dit!

2 av mina kompisar ska på språkresa ett halvår i spaninen om 2 år, och jag undrar om du tycker jag ska överraska dom och följa med dit, utan att någon vet ngt, eller ska jag åka till usa i fyra veckor själv?
svar -
oj, haha, det känns inte riktigt som att jag kan svara på den frågan, hur du än gör så kommer du nog ha skit kul! välj det som du själv tycker känns bäst i slutändan helt enkelt :)

hej, ska åka till kalifonien i sommar och jag undrar hur mycket pengar man ska ta med sig till utflykter och sånt? och jag undrar en sak till för jag ska åka med 2 kompis, kan man bo i samma värdefamilj som en kompis eller att alla 3 kan bo i samma värdefamilj funkar det?
svar -
du kommer få en lista på alla aktiviteter, det ser ut som ett schema och även hur mycket de aktiviteterna som du måste betala för kommer att kosta. men ca 4000-5000 om du ska vara med på det mesta om jag inte minns fel, men då snackar vi ju weekend i san fransisco och disney land så det är valuta för pengarna om man säger så ;) värdfamiljerna i usa tar oftast bara in 1 student, alternativt 2 studenter från olika nationaliteter så det kan kanske bli lite svårt. men det måste ju inte vara något dåligt, ni kommer fortfarande ses jätte mycket och värdfamiljerna i usa är oftast super gulliga och anstränger sig verkligen! min värdfamilj, the schaffners, pratar jag fortfarande med någon gång i månaden.

vilket tyckte du var bäst ? torquay eller malta ? vet inte vilket ställe av dom jag ska åka till.
svar -
läs mina resedagböcker som finns som kategorier här i bloggen och bedöm själv ;)
malta är mer sol och bad och england är mer "statsaktigt" även fast det är en mysig hamnstad.
om jag fick välja att göra om en av resorna så skulle jag nog efter mycket funderande valt torquay, men det har nog mycket att göra med att jag träffade de bästa människorna där (the bloody swedes), allt bara stämmde dom 3 veckorna. men som sagt, välj efter dig själv och inte någon annan :)

Hej! Jag ska åka till Torquay i sommar, och just nu håller jag på med en power point presentation om Torquay i skolan. Skulle jag kunna få ställa några frågor om Torquay till dig? Typ om hur det var och sånt.
svar -
självklart! du kan skriva här eller skicka till min mail [email protected]

Har en liten fråga. Ungefär hur mycket svenska pengar kostade conversen när du var där? Ska nämligen dit i sommar :)
svar -
ooo, ca 300-400 hundra köpte jag mina för tror jag.


22 mars 2010

måndag som sagt.
på söndags kvällar så är det ju alltid lite segare att somna så igår när klockan började närma sig tolv och jag fortfarande låg vaken så lovade jag mig själv på något konstigt vänster att jag skulle städa och tvätta ordentligt idag.
första jag sa till mamma imorse, haha. ingen trodde att jag skulle klara det men 2 tvättmaskiner och några timmar instängd på rummet med hög musik senare så är det i klass med slottet i askungen 2 alltså, haha. skinande rent med andra ord, fast man kan inte riktigt spegla sig i golvet. men om du släpper en krona mot mitt överkast så lovar jag att den studsar upp... kanske ;)
min dator håller ju verkligen på att bryta ihop nu så jag skiftar tar för tillfället i mellan några stycken. nu har jag snott jordans mac och jag fattar inte mycket så jag tänkte hoppas på att min dator håller i en timme utan att börja hacka och svara på era frågor som ni har ställt här på bloggen, känns som att det var ett bra tag sen nu. men först så ska jag göra lite andra nödvändiga saker pch träna någon timme. men sen så kör vi frågor&svar.
laterooo fellas.

måååånnndddaaaggg

jag lämnar en present till jordan på hennes dator, du kan tacka mig sen fröken ostboll :)

4 random låtar

HOFFMAESTRO – Highway man
Animal Collective – My Girls
The Sounds – Beatbox
The Ting Tings – Be The One

hey ho lets go

ny dushad, trött och lite halv sur,
nu gör vi något av den här kvällen också!

20 mars 2010

God morgon :)
vi har precis städat och diskat klart här ( läs: jag har..) och ska snart pallra oss hemåt.
himmla bra kväll och morgon måste jag säga alltså, såklart har jag inga bilder efter som att en VISS PERSON har slarvat bort min laddare. just nu sitter vi i alla fall ihop trängda på den lilla balkongen med filtar, men det är sol ute så man måste passa på efter en helt grå vecka, och försöker smälta allt vi har knöt i oss de senaste 24 timmarna.
vitlöksbröd,rissifrutti,morotskaka och pucko till frukost någon?
det kan ta ett tag det här alltså...
nu ska jag gå ut och joina och sen rulla till spårvagnen, vi hörs senare grabbar,

19 mars 2010

ikväll så lånar jag,fillepille,limpan och chicken en lägenhet i stan och kör myyyyysss hela kvällen.
det ska bli myyyyyssss, haha, skojaba ;)
men det blir roligt, vi ska fixa mat, paj från mcdonalds, prata och kolla film hela natten.
så jag ska bara packa ihop mina grejer medans jag väntar på att linn ska komma hit och sen så drar vi och handlar på ica eller något, man känner sig ju nästan vuxen nu alltså, haha.
vid 6 tiden så möter vi upp dom andra och sen så blir det dom tre vännerna och jerry hela kvällen ;)
seeee yyyyaaaa

18 mars 2010

hola fellas,
sista no lektionen känndes det som att jag fick ett slag i huvudet typ, blev så jäkla trött. att det var en fakta film om radioaktiv strålning gjorde ju inte det hela bättre direkt...
nu är jag hemma och lastar ur böcker om gympa kläder i väskan och sen så åker jag in till stan för att ta en fika med shaun. jaa, jag vet att jag har många och konstiga smeknamn på mina kompisar, skriver väldigt sellan deras riktiga namn. shaun är mitt senaste på en av lisorna. lisa=fåret=sheep=shaun the sheep=shaun.
det är bara jag som fattar logiken men jag tror stenhårt på detta alltså, hon kallas även tenan,posetiva russin lisa eller bara russin. den andra lisa då kallas i bloggen flays,chicken eller china eyes. så jag fattar om det nu är någon här som bryr sig om att hålla koll, att det är jäkligt svårt ibland ;)

men som sagt, jag måste rulla nu, ska panik leta lite efter ett par hörlurar, mitt 4748498 par gav upp idag.

vi hörs, ha en bra torsdag


sista minuten språkresor


länk till ef´s hemsida med mer information
ord känns överflödiga.
haha, nej men sista minuten alltså. om ni inte har bokat eran språkresa och vill åka i sommar så är det verkligen hööööög tid nu. det finns som sagt inte hur många platser som helst, så skynda fynda boys and girls ;)

utdrag från resedagboken: san fransisco dag 1


ställde klockan på alldeles för tidigt och tänkte att jag skulle blunda lite, lite blev ungefär 45 minuter och jag gick upp kollade på klockan och såg att jag skulle bli hämtad om 4 minuter, klockan 05:00.
sen så åkte vi buss i 8 timmar till san francisco, första utsikten över staden, var värt det.

så himmla mäktigt.

sen så slängde vi in våra väskor på hotellet.

och drog ut för att göra stan, haha, utan att veta var vi befann oss riktigt.

men vi hittade tillslut cable carsen, mmmhhhmm, lite coolt va?


jag kommer sakna starbucks, very much, det här var sekunderna innan jag spillde ut allt på mitt vita linne :)

syns det att vi var i converse affären igår?


san francisco är vacker, och jag fick stå upp i cable caren, ni vet när man står på sidan och håller sig i en stång typ? susandes upp och ner för att backar, ett långsammt susande men endå, det var härligt.

vi hittade ner till union square, mycket shopping där kan jag lova, det här är en smyckes affär som hade så mycket grejer så man inte visste vart man skulle börja kolla.

sen så åt vi middag på en resturang, jag petade bort baconen från min blt macka, haha.

sen så blev klockan 11 och då var man tvungen att stanna på rummen men det gjorde inget för det var kul endå.
och alla var trötta när vi somnade klockan 2.


deg dag


måndag

studiedag!!!!
börjar dagen i soffan med att äta ägg och kolla på (500) days of summer,
vi hörs lite senare ;)

jag skrattar idag - ison och fille


linn är pannkaks stekaRN

glass och pannkaks frukost hos chicken,
bra början på lördagen mjjaaa, grym kväll igår också :)
god morgon

12 mars 2010

sho,
alltså jag ber om ursäkt till alla som tycker att jag uppdaterar alldeles för lite, jag håller faktiskt med.
men den här veckan har det varit full rulle helt enkelt, och det gör inget för jag behöver det just nu.
limpan och jag ska hoppa i andra kläder och sen så går vi bort till chicken och äter marängswish med några sköna grabbar, ha en bra fredags kväll :)

11 mars 2010

hola chicas :)
hade ett 2 timmar långt no prov i genetik och evolution sista lektionen så jag är glad att jag lever, haha, nä men nu var det avklarat i alla fall. sitter och snabbläser elle´s modebibel innan jag åker in till stan och fikar med hanna. vi håller tummarna för att det är lite mer sol i stan!
2 timmars no prov har satt sina spår...

10 mars 2010

jag vill också ha en mac!!!

haha, skulle kunna roa mig själv i flera timmar i photobooth.
iallafall, nu måste jag plugga franska, läsa på till no provet, skriva drama texter och om coco chanel.
race kör vi nu alltså ;)

och längtar vi efter sommaren eller??!!


lördag kväll var grym







it always leads back

HOFFMAESTRO – Highway man

9 mars 2010

TJENARE.
redan tisdag, höhö.
sitter hemma hos pimplimp och ska plugga no,,, snart. igår så som jag hem vid halv 8 tiden och då orkade jag verkligen inte starta upp min dator och skriva något, så, förlåt.

idag så är det sol för sjunde dagen i rad, några plus grader och jag har invigit min skinnjacka för det här året.
dagen har varit soft i skolan och franskan gick bra, jag hade en extremt fin ring på mig och buss chauffören lät mig åka gratis hem till linn. hyffsat bra dag helt enkelt.
let´s keep it that way ;)


HERE WE GO

Bilder från Naomis språkresa sommarn 09

Made by en sjuk Jordan som precis har kommit på
hur man gör ((((:
(Sjukt roande det här asså)

.


7 mars 2010

god morgon fellas,

igår var en grym lördags kväll med dom bästa girlsen, vi firade min födelsedag lite sent ,men vad gör det alla gånger ;) får se om jag får tag på några kort...

dagen började med att jag vaknade lite för tidigt för att limpans hund la sig på mig och sen behövde vi gå upp iallafall för fillepille och linn skulle spela match. så jag går upp, gårdagens smink och mitt hår stog åt alla håll kände mig lite halv fräsh. men det är fortfarande skönt att gå ute tänker jag även fast det 10 minus men solen skiner och det är morgonen efter en bra kväll. sätter på mig mina hörlurar, bara en funkar men jag tänker posetivt, sätter på en skön låt och lägger ner min fina ipod touch i jack fickan...

OCH MISSAR FICKAN !!!!!!!!!
OCH FÅR EN FET SPRICK ÖVER HELA SKÄRMEN OCH ETT KROSSAT HÖRN!!!!!!

min mobil har lagt av på riktigt nu och jag kan inte få tag på några nummer och min dator dör snart.
jag har inte flytt med den teknologiska biten just nu alltså, hahaaha. nä men jag gråtar inombords, det värsta är att det är så himmla typiskt mig.
jag missade fickan när jag skulle lägga ner mobilen i sommras,,, och tappade ner den i 20 cm djupt salt vatten, haha. men den klarade sig efter att ha legat på torkning i 3 dagar. sen tappade jag bort den en annan gång i ett halv år.. och hittade den i hörnet under sängen...

nej, nu ska vi inte prata om det mer, nu ska jag göra lite nytta,
vi hörs sen :)

moving to new york - the wombats




längtar...

5 mars 2010

no more skola for the week.
fredag.

sitter på golvet där det finns sol, haha måste ju passa på, och äter sushi men pinnar. känner mig sjuk proffsig måste jag erskänna alltså, taiwaneserna i kalifornien lärde oss allt dom kunnde när vi var ute och åt i china town ;)  det hade varit så sjukt härligt att ta med sina favortit personer i en vecka till stränderna i kalifornien, så att snön hinner smälta bort lite mer och låta det bli några grader varmare.

ikväll blir det filmkväll med några sköna grabbar,
smell you laterooooo


sleep - the dandy warhols


this to shall pass




random blogs

4 mars 2010

hola.

russin gick precis hem, förjäkla roligt är hon alltså, haha. annars har det varit en helt vanlig torsdag, och det är SOL!!! så skönt, har suttit i solen (inomhus men endå) så fort jag har kunnat idag, it feels gooodd ;)
våren är on it´s way helt enkelt.

jag har verkligen ingenting att skriva här just nu så jag låter bli helt enkelt :)
vi hörs snart

utdrag: 1 juli torquay 2008


skola på morgonen, jag tuggade på mitt  wrigley´s extra tuggumi från poundland, the official chewing gum of the premier league, haha sug på den du ;)


franck var en gullig fransk pojke.



sen så åkte vi buss dartmouth och gick statsvandring.



efter det så fick vi lite freetime och gick för att hitta mat, hahha, lunch med andra ord.
malala och resten av the bloody swedes slog sig ner på fish and chips stället men jag och anna gick lite längere ner på gatan och hittade värdens sötaste bageri eller vad man nu ska kalla det.
det såg ut exakt som i sagorna och hade gulliga bakverk, jag slog till på en väldigt god donut och en chokladkaka.
sen så joinade vi dom andra åt, och gick till det gigantiska shopping centret, sen så var det dags att åka tillbaka igen.


efter middag hos värdfamiljen och så var det disco på play men jag och anna var på nono party humör så vi gick bara in och gick på toa på play för mcdonalds toaletter är så snuskiga, hahha.
men vi gick till mcdonalds sen, åt mcflurry och drack varm choklad.
jag brännde tungan och sen tog jag en taxi hem till värdfamiljen.



tisdag

heeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj

plingplong



...och dagens fuck you går till linn och lisa,
YOU KNOW WHY!!!!!!

RSS 2.0