nice


shorts:england,linne:malta,kofta:bikbok
ska krypa upp i soffan med choklad glass och kolla på film.
batman begins eller bridget jones? det är frågan....


frågor & svar

hej:) hur var språkresan i kalifornien och ungefär vilken ålder var det på dem som var där? var det internationell kurs? :)
svar - språkresan i kalifornien var grym, gå in på resedagboken så får du i alla fall en liten bild ut av hur den var. jag åkte på internationell kurs och åldrarna var 14-18, medelåldern skulle jag nog säga låg på 16.

Hej, jag undrar vem den där Jordan är? För hon verkar väldigt kul hihi!
svar - jordan är min hund. förutom att hon börjar blir lite tjock, slickar sig i rumpan och  slemar väldigt mycket så är hon väl helt okej ;)

är provet man gör första dagen svårt?
svar - det är väldigt många som är oroliga över provet man får göra första dagen i skolan.
provet är till för att ef ska kunna sätta in dig i den klassen som matchar din kunskap i språket mest, för att du ska kunna lära dig så mycket som möjligt. provet är inte särskilt komplicerat eller jätte svårt, inget att vara nervös för.

har din syster blogg?
svar - min köra syster hade en blogg förut men av någon anledning tog hon bort den.

Är sts eller ef bäst?
svar - nu har ju aldrig jag åkt med sts så jag har ju inget riktigt att säga om dem. men jag tycker ef är jätte bra och kan absolut rekommendera att åka på språkresa med dem!

Hej!
Jag ska till LA i sommar och jag undrar om du kan ge mig några tips på hur det är att bo med värdfamilj och om hur du fixade visum om det var enkelt och hur mycket det kostade :)och vad tyckte du om skollokalerna?

svar - min värdfamilj i kalifornien var verkligen hur gulliga som helst och jag har fortfarande kontakt med dem, jag hade verkligen inte kunnat få en bättre värdfamilj! skollokalerna var helt okej, inget att klaga på.
för att fixa visum gå in här och följ instruktionerna, det är väldigt enkelt och det kostar ingenting.

om man går internationell,finns det svenska ledare där då? om man behöver prata svenska?
svar - även om ledaren till din internationella grupp är svensk så finns din svenska ledare alltid på plats och är kontakt bar dygnet runt i fall du skulle behöva nå henne/honom.

måndag

hej på er,
jag gick upp klockan 4 i fredag och åkte till gotland på teaterfestival. vi spelade, kollade på andra, gick på workshops och seminarium. och hade sjukt kul, lägger upp lite bilder sen eller när jag har fått tag i några, min kamera gav nämligen upp på riktigt i lördags.
den här veckan är det prao så jag är bara hemma på lunch nu och måste sticka iväg igen nu, men vi hörs väldigt mycket när jag kommer hem, okej?

torsdag

shhhiiiiiit, tiden räcker inte till!

fråga på

HEJ!
jag har svarat på de flesta av era mail, som vanligt är det bara att fråga igen om ni har några mer frågor eller om jag har skrivit ett för konstigt svar, haha. efter som att de flesta mailar in sina frågor nu för tiden så har jag inte svarat på dem ni har ställt på bloggen på ett tag, men jag tänkte dra ihop lite frågor tills imorgon, så passa på om ni har något ni har funderat på.

onsdag


utdrag från resedagboken: kalifornien 21 juli 2009






lägg märke till mina nya converse, plain,vita och looveelleeyyy.
middag med familjen på en resturang som hete island.
typ.

tisdago

som de flesta andra tisdags kvällar spenderas även den här med linn, grym tv!

23 maj 2010

konfermation och sen primiär,
see yaaa

utrdag från resedagboken :21 juli 2009 kalifornien






st barbara.
man kunnde välja mellan att gå till stranden eller shoppa, planen var att vi skulle göra både och men det gick ju sådär, haha.
hel skön dag iallafall, fast än att jag var trött som fasiken på morgonen.
först åkte vi till en av missionen, som en kyrka ungefär, där kunnde man skriva böner i en bok, det var väldigt fint.
sen så vi gick runt och kollade i affärer, köpte hårfärg till kvällen, fyndade ett par skor för 6 dollar, åt väldigt stora burritos och på vägen till bussen så köpte jag och midja yogurt.
jag älskar dom här ställena alltså, det finns några olika, typ, pinkberry,mistyberry och yoghurt land, men pinkberry är mer en kejda.
men det är typ samma sak, man väljer storleken på sin bägare och tar den sortens yogurt glass man vill, man fixar allt själv, som olika stationer.
det finns massa olika att välja på och det ser ut som mjukglass men det innehåller zero fat, woohhooo.
sen så finns det massa frukt,bär,godis,kakor, och allt möjligt man häller på, precis vad man vill.
sen så går man till kassan och väger den och betalar efter vikt, så jäkla gott, varför finns inte det i sverige liksom?
sen så följde midya med mig hem iallafall och vi färgade håret,
sen så ramlade jag i säng.

nice mannen


20 maj 2010

kom precis hem från skolan, lite tidigare än väntat så nu ska jag hjälpa min kära mamma men något av hennes hundra projekt. sen sjukgymnasten.
liiite hurry just nu så vi hörs mer sen.
ciao

19 maj 2010

(den första varma) dagen till ära så gör jag pool häng i bikini och ipod.
sen så ska jag och fillepille åka och få massage,
ha det bra och om du sitter vid datorn, GÅ UT! ;)

Why Don't You Love Me - beyoncé

jag vill vara som beyoncé,
begåvad som få och sjukligt snygg.

18 maj 2010

1. ska snart dra till sjukgymnasten så jag följde inte med på skolans idrotts eftermiddag, synd där ;)
2. min älskade väska håller fortfarande i sig.
3. är inne i en period där jag dricker sjukt mycket jucie och äter äpplen och apelsiner, idag är det apelsiner for the record som gäller.

update

jo, alltså jag lever.

soofffttt

jeans.ginatricot.linne.bikbok.tröja.forever21.
inget speciellt idag. jag har faktiskt aldrig använt den här tröjan, köpte den i kalifornien och har varit lite sådär halv skeptisk till den. men efter som att min garderob är helt upp och ner för tillfället så låg den överst, så varför inte liksom?

utdrag från resedagboken: san francisco dag 2


ben&jerrys bussen var min favorit, haha.


lombard street, världens mest svängiga gata, haha, brant var den också, och dom 2 backarna innan gick rakt upp typ, men jag, hurtig som jag är, gick upp för alla 3, det var värt det, kolla utsikten liksom....


levi´s museum



union square och en kille som var grym på att dansa.

typiska sanfran hus.



golden gate bridge, gick över, åkte över, jaa, såg helt overkligt ut, känndes ju ganska coolt också.
och det första jag tänkte på var att det finns en scen i djungel george där man räddar en kille i fallskärm här, stats scenerna i den filmen filmades i san francisco, jag har alltid viljat åka hit och åka cabelcar nedför långa backer ever since... 


middag i china town, jag åt en hel måltid med pinnar, hoho, lite stolt är jag faktiskt, jag tror att jag har fått in lite av tekniken. taiwaneserna vid vårat bord hjälpte oss lite,, ganska mycket faktiskt, hah, dom såg lite rädda ut ett tag där när vi höll på att försöka plocka allt vi kom åt med pinnarna. tyvärr så hade vi lite bråtomm så vi hann inte gå runt i china town, det hade jag väldigt gärna viljat, särskilt by night.



slutade kvällen med ghirardellis choclate factory och starbucks, ganska nödvändigt faktiskt.
sen så gick vi tillbaka till hotellet lagom till 11 då vi skulle vara på rum, jag tog en dusch, sen så var alla ganska trötta efter att ha sett så mycket idag, jag tog såklart, skit smart som jag är, inte kort på allt, men det ser jag som ett tecken på att jag hade så roligt att jag liksom glömmde bort det ;)

14 maj 2010

när jag vaknade imorse hemma hos linn så var jag ett hot piece off ass om man tycker om panda ögon,ruffsigt hår och alldeles för stor t-shirt. annars så hade man kunnat tro att jag var en inte lika spinkig body double av the ring tjejen. nu sitter jag hemma, har jag tvättat av mig allt smink och dragit på mig en mer lagom tröja. har precis druckit en stor smoothi, energi påfyllning. haha.
ska befinna mig hos sjukgymnasten klockan 13:30, om ungefär en timme alltså så jag måste börja tänka på att dra mig snart. kanske blir sushibuffe sen men vem vet vem vet.
igår så var vi några tjejer hemma hos chicken som har opererat axeln. hemskt att se min lilla kyckling ha så ont, buhu. men vi gjorde vårat bästa för att uppmuntra henne och byta is förband. jalapeno tävling, spelkväll, och mycket skratt. sen drog jag hem till linn och kollade på atlantis.
nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs!

11 maj 2010

idag var jag ledig från skolan så jag fick sovmorgon i några timmar, vilket inte satt helt fel.
den här veckan kommer att vara väldigt slapp, två dagar i skolan + att halva dagen gick bort igår när vi fotograferades. idag var det operation dagsverk / indien dagen. varje år så gör min skola samma sak, alla elever tjänar under någon dag ihop 100 kr på valfritt sett och så skickar skolan dem sen till en by i indien som dom har ett samarbete med och har haft i flera år. så idag har jag skrapat väggar fria från några lager tapet och stekt 100 pannkakor, haha.

övertalade mamma att följa med mig in till stan på morgonen för att kolla balklänning, så nu är den incheckad.
sen så tog vi en lunch med pappa på super sushi, niiiccceee.

imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan. förutom praktiska nationella prov i no så blir det nog en helt okej dag, ska prov spela drama föreställningen för en grupp lärare, så jag kommer nog hem lite senare.
hörs imorgon fellas,
ciao

17:44

skjorta.forever21.jeans.bikbok.nagellack.depend

skoj/spex foto 9h







söndag

rullar in till stan med fröken ostboll, lite solsken är det i alla fall.
I´m saving up det mesta av mina pengar till new york men mammsen fixade på något sett fram ett presentkort på h&m på 300 spänn, så nu blir det partey!
hehe

--

you´ll be a hard luck woman, baby till you find your man
- kiss

15:59

har precis kommit hem från dramat.
kastat ägg i väggen,sparkat sönder stolar och repat inför föreställningen om några veckor, det blir nog bra i alla fall tillslut ;)


fredag







helskön kväll med mysan & linn.

7 maj 2010

nämen hallå,
var några dagar sen sist, 3 mer bestämmt, internet har legat nere och när jag väl har kommit in så har det inte gått att posta iväg något, men nu ska det nog gå bra :)

det har inte hänt något nämnvärt den här veckan tror jag.
ett tisp: ta det lungt efter akepunktur för guds skull!
låg med 7 nålar i huvudet igår i 35 minuter och kännde mig lite matt efteråt. men det var ingen fara med det så jag tog den tröga cykeln med punka och cyklade hem till linn. på vägen hem sen efter uppförsbacken och grus vägen. shit alltså, orkade inte ens cykla på rak sträcka och när jag väl kom hem så kännde jag verkligen hur benen började försvinna. mådde så jäkla dåligt och höll dessutom på att hosta lungorna ur mig.
jag har nog underskattat det där lite alltså, sen så tror jag ju alltid att jag är undantaget också.
så tänk på det nu barn ;)

jag tänkte strejka den här helgen men så blev det ju inte.
ska snart åka iväg till alingsås av alla ställen med linn och mysan, kanske ska bada sen också.
men just nu spelar vi tekken, ni ska se pimp limp alltså, HAAHA, mycket roligare än själva spelet.


31 maj och 1 juni 2009 i ohio














you still move me

försöker deala med smärtan från min tumme, typ, haha.
förövrigt så hade jag sjukt slapp dag i skolan idag och hade på mig något så enkelt som jeans,vit tshirt,guld armband och oborstat hår. nu ska jag sätta mig ute i solen och plugga no inför nationella imorgon.

4 maj 2010

naomi almen har precis lyckats slå av halva sin nagel och det gör ont som fan.
over and out.
peace.

3 maj 2010

idag har jag fått akepunktur (stavning).
jaa, ni hörde rätt. jag. som är lite halvt nål rädd och verkligen inte riktigt kan slappna av låg stilla i en halv timme med nålar i huvudet.
var på första mötet hos sjukgymnasten imorse för att jag är så fruktansvärt hård i min nacke och rygg för att jag går och spänner mig, vilket jag inte märker själv men så är det tydligen. jag har även har även väldigt väldigt mycket problem med huvudvärk. väldigt. så hon som tog emot mig tyckte att det var en bra idée att köra akepunktur med start direkt.
haha, så jag låg där med 5 nålar inne i huvudet och en i tummen som hon vred om lite då och då.
det ska tydligen ta några gånger innan man känner att huvudvärken blir bättre och det känns ju lite skumt, men varför inte liksom, måste ju ge det ett försök eller hur? ;)

lördag

jag och linn kör lugn kväll med gröna äpplen och avatar ikväll, hard work work ;)


gammal bild

minnen

Anna Ternheim – Let It Rain

Danielle Steel

Danielle Steel äger enligt uppgift 6 000 par Louboutin-skor.

kvinnan äger 6 000 par louboutin skor.
hon kan alltså gå i 16-17 år och ha olika louboutin skor på fötterna varje dag, DET ÄR GALET!

RSS 2.0