Update

Hallå Fellas!
Jag skulle bara säga att jag är ute på nya äventyr nu och om ni vill hänga med mig på dom så kan ni göra det på naomifeatparis.blogg.se.
Kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan du har ju varit i new york och du åkte väl med ef? nu när man ska välja vart man vill till på deras sida så finns inte new york med vet du varför?:O

2012-01-08 @ 20:41:13
Postat av: hanna

Hej! Jag ska åka SJÄLV till någonstans i England och är jätte nervös... tänk om jag inte hittar några nya pooolare?? Ska jag typ sitta där forever alone då...? :S Jag e 14 år så jag funderar på att åka med junior, för annars kanske jag hamnar med 18 åringar? Men jag vill ju inte åka med 11 åringar heller liksom... ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH jag vet inte vad jag ska göööööööraaaaaaaaaa?!?!?!?!?!?!?!

2012-03-21 @ 07:36:49
Postat av: indre

Hej!







jag har nu bokat resa till gozo den 24 Juli och har några frågor:)







Tycker du det är lönt att ta med sig sin dator (laptop) eller inte? och om jag skulle ta med den , är det säkert? jag menar så någon inte stjäler den eller finns det värdeskåp eller liknande på ef resort? (jag vet inte om du bodde på resort eller familj)







OM du bodde på ef resort: hur såg rummen ut? hur många fick man bo i ett rum?







villket solskyddsfaktor tycker du jag borde ha? sp 10, sp 20 eller liknande? för jag vill bli brun men inte bränd ;)







hur mycket pengar brukade det gå åt för dig på en dag? ink. fika,vatten osv.?







OM du var på gozo: hur tog ni er dit? fanns det flygplats i gozo eller fick ni flyga till malta och sedan åka båt till gozo? när fick hela gruppen mötas?







När brukar man få resten av papperna? som flygtider,ledare osv.?







så! nu tror jag det var allt:) blir tacksam för svar:)

2012-04-08 @ 14:10:21
Postat av: S

Svar till komentaren ovanför ;)



Svar 1-

Jag var i malta förra sommaren och de är finns datorer på resorten fast dom är sjukt sega... men jag tog inte med min data och de var rätt skönt att slippa alla händelser på facebook i tre veckor ;)



Försökte dock låna en utav datorerna på resortet en gång... Datorerna på hotelen har inte åäö, så logga in på facebook sket sig ju där, haha! Men Du behöver absolut INTE ta med dej laptoppen, den väger och du kommer inte andvända den alls.



Svar 2-

Jag bodde på resort och de var bara jag och min vänn i de rummet, dom andra bodde 4 stycken i ena rummet och 3 stycken i andra rummet. Rummet vi fick var lagom stort, way bigger en rummet jag har hemma, dock fick jag och min kompis dela säng.. men de gjorde inte så mycket i och med att de var en 180 säng!



Svar 3- Jag hade solfaktor 25 eller nått sånt och de funkade bra! Dock ville jag vara lite macho och sola utan solskyddsfaktor en gång.. och då brännde jag sänder hela min mage + den delen vid tuttarna där bikinin inte döljer... Så en 25 funkar suveränt så länge du andvänder den ;)!!



Svar 4- Gick väll åt ca 10-15£ per dag, allså ca 100-150 svenska kroner.. Mest på vatten eller annan form utav dricka i och med att de är så sjukt vikitgt att dricka där!



Resten kan jag faktist inte svara på i och med att jag för de första va i St. pauls bay och att rese sakerna kommer jag faktist inte ihåg när den kom...

OM du läser detta, hoppas du fick svar ävan fast de inte var från personen du frågade ;)

Hoppas du får de bäst i världens bästa lilla Malta ;))!

2012-05-08 @ 20:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0